Huoltopalvelut

Huoltopalvelumme ovat palvelleet asiakkaita jo yli 30 vuotta. Korjaamme autot kuntoon ammattitaidolla sujuvasti, laadukkaasti ja vaivattomasti.

Palveluvalikoimaamme sisältyvät määräaikaishuollot, diagnostiikkapalvelut, tuulilasin kiveniskukorjaukset ja vaihdot, jakohihnan vaihdot, nelipyöräsuuntaus sekä muut asennus- ja korjaustyöt.

Vaikka huoltoaika olisi jäänyt varaamatta, tiukan paikan edessä pyrimme saamaan ajokkisi mahdollisimman nopeasti tien päälle.

Jos autosi on määräaikaiskatsastusta vailla,se hoituu helposti huollon yhteydessä. Olemme yhdistäneet huolto- ja katsastuspalvelut yhdeksi kokonaisvaltaiseksi palvelupaketiksi. Säästyt ylimääräiseltä aikojen varaukselta ja edestakaisin ajelulta, sillä katsastamme ja korjaamme autosi yhdellä kertaa.

Huollon aikana liikkuminen sujuu mukavasti Ysiauton sijaisautolla. Suosittelemme liittymään kanta-asiakkaaksemme, sillä Ysikortin omistaja saa sijaisauton maksutta käyttöönsä yhden päivän ajaksi, maksat vain käyttämäsi polttoaineen.

Olipa kyseessä pikkuvika taikka isompi huolto, voit jättää autosi huoletta käsiimme – Ysiauton ylpeä ammattilaisten joukko hoitaa ajokkisi kuntoon kokemuksella ja taidolla.

Kysy tarjous ja varaa aika huoltoon.

Kanta-asiakkaana saat katsastuksen päästömittauksen veloituksetta määräaikaishuollon yhteydessä.